Godkjenninger

Nå er det lenge siden sist så det er på høy tid med noen oppdateringer. A-kullet begynner nå å bevise sin bruksdugelighet gjennom ulike godkjenninger. Sasha og Zepp er godkjente tjenestehunder i Forsvaret. Shivas det samme hvis han har bestått konten på enkeltligg med skudd. Akira er B-godkjent lavinehund i NRH og skal forhåpentlig snart opp til B-prøve ettersøkning også. Så langt er med andre ord alle fra A-kullet godt på gang. Vi gratulerer alle eierne med godt utført jobb så langt. (NB synes det står mest respekt av Shivas som er godkjent (snart) med en vernepliktig hundefører som har hatt shivas kun noen måneder. Veldig bra jobba.)

Nå nærmer fødselsdagen for B-kullet seg også og med den den første store utfordringen, HD-resultater. Bruksmessig ser også dette kullet veldig lovende ut, dvs de hundene jeg har kontroll på utvikler seg meget bra og ser ut til å ha arvet morens (og kanskje farens) arbeidslyst.

Kommentarer

  1. Gunn Anita skrev 9 juli 2009 21:30

    Shivas har i dag blitt godkjent tjenestehund i Forsvaret, og han er en hund vi er glade for å ha i avdelingen!

    Ikke mange hunder kan skryte på seg å ha blitt førstegangsgodkjent av en vernepliktig hundefører som i tillegg har vært i operativ tjeneste under hele godkjenningsperioden!
    En ting er i hvert fall sikkert- Shivas gjorde hundeføreren sin utrolig stolt og glad i dag!

  2. Krissi skrev 12 juli 2009 19:43

    Gratulerer med gode resultater!! :-)

Skriv en kommentar
*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word