Snart to uker

C-kullet er snart to uker og de 6 som lever vokser og trives. Så langt er 3 hunder tinget og en er på vent hvilket vil si at vi har minst 2 til rådighet. Kjønn er ikke avklart da Forsvaret ikke er avhengig av kjønn, kun om de lover godt eller ikke. Vi prioriterer også de som skal bruke hundene og vi ser på hva de skal brukes til. Skal du ha en patruljehund i politiet så får du en av de aktive som viser mest pågangsmot fra de er ca 5 uker gamle. Vi tenker at det en valp viser at den har før den leveres det vet vi den vil ha når den blir voksen også men det den ikke viser når den er 8 uker vet vi ikke om den vil få. Det kan den selvsagt gjøre men ….. En av mine beste hunder våknet ikke før han var nærmere 6 måneder gammel. Synd han hadde dårlige knær så han måtte avlives så alt for tidlig. Han hadde dog rukket å bli godkjent lavinehund i HV før han ble avlivet.

Valpene i C-kullet kommer fra gode brukslinjer så det er grunn til å tro at de kan bli dugandes tjenestehunder de også. Imidleretid skal man som oppdretter være fornøyd hvis 2-3 av et kull på 6-8 blir topp og resten blir brukandes.

Følg oss gjerne på FB på “Bodra, brukshunder for Politiet Forsvaret og Redningstjenesten” Der legger vi ut nye bilder flere ganger i uken og når de begynner å bli litt aktive så kommer det videoer av dem også så potensielle kjøpere kan gjøre seg opp en mening.

Kommentarer

Skriv en kommentar
*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word