C-kullet

Det har av mange årsaker vært stille her i det siste men nå våkner vi av dvalen. C-kullet er under planlegging. Vi bruker Skeidhaugens Fanta, godkjent redningshund ettersøkning om enn førtidspensjonert, som har ett kull fra før som tispe. Som hannhund satser vi på eget oppdrett og bruker en Vilje Dikko sønn som er særdeles trivelig og usannsynlig stødig i huet. Valget av han er basert på at vi ønsker å bringe Vilje-blodet videre og vi mener han er den beste hunden etter Vilje. Fanta kommer fra et kull med 1 C resten A på hofter og Hero kommer fra et kull med bare A og B på hofter. Erfaringen fra tidligere kull tilsier at det vil komme en del hunder som har godt mot og høy arbeidslyst, men det kan også komme enkelte med noe høyt forsvar. Vår utvidete garantiordning vil gjelde også for dette kullet. Vi ønsker primært å finne eiere som vil bruke hundene som tjenestehunder/brukshunder men aktive familier er også aktuelle. Forventet parring i oktober/november med leveringsklare valper på senvinteren 2013.

Kommentarer

Skriv en kommentar
*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word