HD-status B-kullet

Lenge siden jeg har oppdatert men det er ikke fordi HD-resultatene er nedslående. Det er fordi det går noe tregere med å få røntget hundene denne gangen. Foreløpig har jeg 3 offisielle alvesninger, hvorav 2 er registrert i dogweb. Alle tre er A på hoftene. Har bare en lesing på albuer foreløpig men det er også en A. Så langt holder altså teorien min stikk hva gjelder årsaken til de dårlige resultatene fra forrige kull, hannhunden hadde skylda. Får håpe jeg ikke må svelge de ordene.

Kommentarer

 1. Per Gabrielsson skrev 16 november 2009 10:23

  Hej,
  Nu är det fem HD röntgade och bara A:n. So far so good! Hoppas att de är bra mentalt också.

  Lev väl
  Per och Roland
  Molars Kennel

Skriv en kommentar
*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word