Omplassering

Da har vi en hund til omplassering. Hunden er HD og AD fri (A) og fra B-kullet. Han er snill og grei med folk og dyr, lett å ha i hus, men veldig forsiktig. Vil bli en utmerket familie/turhund men det er ikke nok trøkk i han til at det vil duge som tjenestehund hverken sivilt eller militært, i hvertfall ikke slik det ser ut pr nå.

Så hvis du vet om noen som er på jakt etter en hund så si fra.

Kommentarer

 1. Elisif Langaard skrev 5 juni 2013 22:36

  Hei,

  Jeg har lang erfaring med schæfere, dvs. jeg er oppvokst med rasen, og vi har hatt schæfere de siste 20 år. De er brukt i lydighet og bruks, og ikke minst gode turkamerater og familiemedlemmer.

  Vi har vært plaget av sykdom på alle sammen, noe som har begrenset aktivitetsnivået, men vi har allikevel lært mye . Alle hundene har vært fra utstillingslinjer, og nå er det stopp ift. dette da det er så vanskelig å få et friskt individ.

  Vi har mistet en hanhund for kort tid siden, og vurderer å skaffe en ny, men da fra brukslinje og med avklart status på AD og HD. Jeg ser at dere har en han til omplassering, og det kan være interessant.

  Vi bor i Asker med 3 mål inngjerdet tomt, og den vil få det godt hos oss. Jeg kan også skaffe referanser dersom det er ønskelig.

  Dersom det er ønskelig å ta kontakt med oss, så er mitt tlf.nr. 40852850.

  Mvh,
  Elisif Langaard

Skriv en kommentar




*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word