C-kullet 4 uker

C-kullet er nå 4 uker gamle. De vokser jevnt og har så langt en fin utvikling. Vesla henger selvsagt etter fysisk men ikke mentalt. Hun henger i øra til de andre og sier klart fra når hun synes de er for tøffe med henne. De begynner også å vise hvem de er. Den ene gutten er svært frempå og har en sterk trang til å komme seg ut av valperommet for å utforske. Måtte øke veggen deres med 12 cm da han kom over den forrige for noen dager siden men i dag kom han jaggu over den nye veggen også. Den andre gutten er mer rolig og sosial. Ikke slik å forstå, alle er sosiale på den måten at de tar god kontakt med fremmede men de er ikke innpåtrengende. Den ene gutten slår seg dog lettere til ro i et fang for bare å bli kost med. Jentene er ganske jevne i utviklingen så langt, godt frempå alle sammen men vesla er litt mer tilbakeholden enn de tre andre. Miljøforandringer som glatte gulv og små hindringer som støvsugerslanger, stolben og mennesker som sitter på gulvet forseres uten å blunke, alene og i flokk. Med tanke på at vi skal ha de i hus i 4 uker til skal det blir interessant å se hvor langt vi kan komme med dem på det miljømessige. Litt begrenset er vi jo av været men vi gjør det vi kan her inne. Har interessenter på alle hundene men ingen er så langt solgt og jeg velger hvem vi selger til så….

Kommentarer

Skriv en kommentar
*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word