Oppdatering HD-status B-kullet

Nå er det kun en hund igjen i B-kullet som ikke er offisielt røntget. Han ble det tatt bilder av før han var 1 år og de så bra ut så hvis det viser seg at han også er fri vil hele kullet være fri. Pr nå er det en med B og resten har A på hofter. Alle som er avlest så langt har A på albuer. En er det ikke tatt bilder av albuene på fordi eier hadde hørt at det egentlig ikke var nødvendig men…

Konklusjonen er i hvertfall at Vilje er frikjent som årsaken til all HD’en som var i A-kullet. Vi gleder oss nå til å avle videre på linjene forutsatt at de fungerer mentalt også. I så måte er det en av hundene som skiller seg ut i negativ retning men noe må det jo være. De fleste virker å være menatlt stabile og like fulle av arbeidslyst som Vilje så da skal det nok bli bra det her. Nytt kull planlegges til høsten, dvs på første løpetid etter at B-kullet fyller 2 år forutsatt at funkjsonsanalyser blir bestått og at de viser seg å være mulige å jobbe med.

Kommentarer

Skriv en kommentar
*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word