Stakkars Vilje

Små valper har skarpe tenner og Vilje sliter big time nå. Ikke unormalt at tispene begynner å merke kjøret når valpene er i riktig alder. Viljes problem er at hun har veldig stor melkeproduksjon så hun vandrer rundt som hundeverdens svar på Pamela Anderson, bare med det unntak at her er alt naturlig, og spretter opp hver gang valpene biter seg fast, for det er det de gjør. Jeg tror hun lar dem die litt om natten og når de ellers er alene, men nå er det i hovedsak fast føde det går i. De får 4 ganger pr dag og apetitten er på topp.

I morgen er planen å ta dem ut for første gang. Jeg håper å komme tilbake med bilder og film av den sekvensen. Vi har funnet et bra område med snø, lyng og lite trafikk så det skal bli spennede.

Kommentarer

  1. Shili skrev 20 november 2014 15:30

    Jeg skrev engang: Natten er et srygteste5l/drf8mmene ske6rpes undervejs Er det det samme? Eller det omvendte?Og hvad er nat, hvad er dag, hvad er virkelighed og hvad er drf8m?

Skriv en kommentar




*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word